SPOMLADANSKA AKCIJA


Katero kolo izbrati, električno ali klasično?

Mi vam ponujamo kar oba, za ceno enega. Super Spomladanska AKCIJA, ki vam bo pomagala pri odločitvi.

Električna kolesa CUBE so pravi SPOMLADANSKI HIT. Kolesa imajo nov BOSHOV električni motor, s zmogljivo baterijo. Z njimi boste z lahkoto premagovali daljše in zahtevnejše ture.

Z njim se lahko odpeljete v službo ali na sestanek, in boste sveži kot bi prispeli s kabrioletom, med vikendom pa se lahko odpeljete do planinske koče ali skritega kotička, o katerem ste prej lahko samo sanjali, da bi ga dosegli s kolesom.  Razen seveda, če se pišete Roglič.

Klasično kolo CUBE pa lahko uporabljate za kardio vadbo, ali ga podarite svojim otrokom, staršem,…

FINANCIRANJE

Kolesa Vam pomagamo financirati na več načinov. Za podjetja in s.p. je na voljo GRENKE LISING, ki Vam omogoča financiranje do kar 60 obrokov. Že od 49€/mesec*. (*pogoje preveri v poslovalnici Rovando)

Potem so tu klasične možnosti za plačilo na obroke s plačilnimi karticami, potrošniški krediti,…

UPRAVIČEN STROŠEK V PODJETJU

Pozanimajte se, ali lahko v svojem podjetju ali s.p. uveljavite strošek za rekreacijo in prevoz na delo, pri tem pa si lahko obračunate ddv ali date celotni lizin obrok v strošek.

KOLESA CUBE – NJBOLJ PRODAJANA NEMŠKA KOLESA

Kolesa CUBE so izdelana v Nemčiji in so opremljena s najsodobnejšim elektro motorjem ter z zelo zmogljivo baterijo, ki jo lahko polnite na kolesu, ali jo odnesete s sabo. Batarija na kolesu je zavarovana s ključem.

*Akcija velja za električna kolesa CUBE v vrednosti nad 3.500€, in za klasična kolesa do 500€, ostala kolesa pa lahko dobite s doplačilom. Akcija traja od 21.4.2020 in traja do 31.4.2020 oz. do razprodaje zalog.

POHITITE; KOLIČINA KOLES JE OMEJENA!

Robeta d.o.o. PE Rovando Slovenj Gradec, Pohorska cesta 6a;  telefon 02 88 31 680

www.r-bikes.si